nieuws_mrt_2017
Residentie Orkest | 14-03-2017

Jaap Toorenaar
Sinds 25 jaar regelt ons Stedelijk Gymnasium een buitengewoon goedkope mogelijkheid voor scholieren om kennis te maken met het klassieke muziekrepertoire van een groot symfonieorkest. Voor € 60,- kan elke leerling zes concerten bijwonen van het Residentie Orkest in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.
De brochure voor het nieuwe seizoen is net binnen en er staan komend seizoen grote toppers uit de muziekliteratuur op het programma, zoals de zesde symfonie van Bruckner, het vioolconcert van Max Bruch, Schéhérazade van Rimski-Korsakoff en het vijfde pianoconcert van Beethoven.
Als ouders zelf ook zin krijgen, regelen we dat ook nog! Zij betalen dan de volwassenenprijs voor de derde rang (€ 117,30). In de abonnementsprijs zitten ook nog per concert twee consumpties inbegrepen. Klik

hier voor het volledige programma en de concertdata. U kunt u en/of uw kind(eren) per e-mail aanmelden bij Jaap Toorenaar.

Aarzel niet te lang met de aanmelding, want uiterlijk 10 mei wordt de definitieve bestelling verzonden en vol is vol (we krijgen niet meer dan 125 abonnementen). Vergeet niet te melden in welke klas en op welke locatie de leerling de lessen volgt.