nieuws_jan_2017
PWS-avonden op 6 en 7 februari | 27-01-2017

Lydia Reinders en Frans Brand, coördinatoren PWS
Het vriest, maar slechts een beetje, weer geen Elfstedentocht, de dagen lengen iets: wat betekende dat ook alweer? Inderdaad, de PWS-presentatieavonden komen eraan! Maandag 6 februari presenteren de zesdeklassers hun werk op Socrates, en op dinsdag 7 februari zijn die op Athena aan de beurt. Beide avonden beginnen om 19.15 uur. De PWS-begeleiders zijn er natuurlijk, maar iedereen is van harte welkom: overige docenten, ouders en zeker ook alle leerlingen van klas 5. Zij vormen immers de volgende PWS-generatie, en beginnen kort na de presentatieavond met hun eigen spraakmakend onderzoek. Het is een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen, je favoriete zesdeklassers aan het werk te zien, of gewoon een aantrekkelijk onderwerp uit het programmaboekje te kiezen. Gegarandeerd een leuke en leerzame avond. We zien jullie graag op 6 of 7 februari.