Nieuws_jan_2016
PWS-avonden op 1 en 2 februari | 21-01-2016

Lydia Reinders en Frans Brand, coördinatoren PWS
De posters hangen weer, dus het staat te gebeuren: de presentatie-avonden voor de profielwerkstukken.

Maandag 1 februari presenteren de zesdeklassers hun werk op Athena, en op dinsdag 2 februari zijn die op Socrates aan de beurt. Beide avonden beginnen om 19.15 uur. De PWS-begeleiders zijn er natuurlijk, maar iedereen is van harte welkom: overige docenten, ouders en natuurlijk ook de leerlingen van klas 5. Het is een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen, je favoriete zesdeklassers aan het werk te zien, of gewoon een spraakmakend onderwerp uit het programmaboekje te kiezen.

Voor wie nog twijfelt en/of het druk heeft: je kunt als je dat wilt tussen de rondes door het gebouw verlaten - een beetje moe, maar vast zeer tevreden… We zien jullie graag op 1 of 2 februari.