september_2012
Ouders gezocht! | 17-09-2012

Bibliotheekouders
Op Athena beschikt de school over een eigen bibliotheek met een ruime collectie literatuur, jeugdboeken (voor eerste en tweede klassers) en informatieve boeken. Met name voor de vakken Nederlands, Engels, Frans en Duits alsook voor de Romereis wordt hier veel gebruik van gemaakt. De bibliotheek is in principe dagelijks voor de leerlingen geopend van 10.00 uur tot 12.35 uur en draait geheel op de vrijwillige inzet van ouders. Omdat een aantal trouwe medewerkers van de bibliotheek ons dit jaar verlaten heeft (kinderen hebben eindexamen gedaan) zijn wij dringend op zoek naar nieuwe medewerkers. We streven ernaar om met een team van 10 ouders te werken, zodat iedereen een keer per twee weken een ochtend aan de beurt is. Als u hieraan een bijdrage kunt/wilt leveren, dan zien we graag uw reactie tegemoet via onze contactpersoon Janet Gommers. Alvast bedankt!