Nieuws_mei_2013
Musa-pop | 17-05-2013

Merle Verseef (Musa-Pop)
Op vrijdag 17 mei is het zover en zal de tweede versie van Musa Pop dit jaar plaatsvinden op Athena! Deze avond gaan verschillende leerlingen van onze school hun talenten laten zien aan een groot publiek! Het programma is zeer afwisselend, omdat er verschillende acts te zien zijn. Er zijn veel pop- en rockbandjes en ook duo's of singers/songwriters. Ook de GU-band zal ons aan het eind van de avond een voorproefje geven voor de geweldige voorstelling die zij over een week gaan doen!

De avond is voor elke leerling van het Stedelijk Gymnasium. Vergeet je schoolpas dus niet! Als je iemand wil introduceren die niet bij ons op school zit (kost wel 2 euro), moet je mailen naar m.verseef@gymnasiumleiden.nl, zodat diegene op de introlijst komt te staan. Familie is natuurlijk gewoon gratis.

De vorige Musa Pop was ook ontzettend leuk dus we zijn van plan dat ook deze keer te gaan bereiken. Ik hoop jullie allemaal te zien vrijdag!

Deuren open: 19:30 uur
Start programma: 20:00 uur