okt 2014
Metamorphosen | 13-10-2014

Anne van Zilfhout
Ben jij altijd al gegrepen geweest door de mooie mythen over mensen en goden in de Metamorphosen van Ovidius? Houd je van toneel? Dan nodigt de sectie Klassieke Talen je graag uit om mee te gaan naar de toneelvoorstelling Metamorphosen van Toneelgroep de Appel! De voorstelling wordt gehouden op 6 februari 2015 in het theater van de Appel in Scheveningen en begint om 20.15 uur. De voorstelling is bedoeld voor bovenbouwleerlingen Latijn/Grieks. De school betaalt voor je kaartje, dus je hoeft zelf niets bij te dragen. Geef je mondeling of per mail op bij dhr. Gradstein  of bij mevr. van Zilfhout. We hopen op een grote groep geïnteresseerden om met ons te genieten van een avond waarop de klassieken daadwerkelijk tot leven komen ...