Nieuws_mei_2011
Meld je nu aan voor de MR! | 22-05-2011

Julia Hofkes (2a) en Lieke Brackel (5a)
Hallo allemaal, aangezien twee van de vier leerlingen van de medezeggenschapsraad dit jaar eindexamen doen, zijn er twee plekken vrijgekomen! We hebben nieuwe mensen nodig, het liefst van Athena, om de belangen van de leerlingen te verdedigen op de enige plek waar dat wettelijk kan. Wil jij meedenken over het (nieuwe) beleid van de school en invloed uitoefenen op de besluiten die genomen moeten worden over bijvoorbeeld de Romereis, toetsweken, herkansingen, beoordelingen en schoolactiviteiten? Stuur dan voor woensdag 25 mei een mail naar leerlingenmr@gymnasiumleiden.nl met je aanmelding en meteen ook een promotiestukje waarin je vertelt waarom jij geschikt bent voor de MR. Dan nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprekje en meer informatie.

Maar wat moet je nu eigenlijk precies doen in de MR? Nou, zes keer per jaar is er een vergadering en daar moet je natuurlijk bij zijn. Verder organiseren we jaarlijks de leerlingenraadvergadering, om met de leerlingen (voornamelijk de klassenvertegenwoordigers) te praten over wat zij nu precies willen.

Mocht het nodig zijn dan zullen er verkiezingen volgen, die staan gepland voor dinsdag 7 Juni. Voor meer informatie kijk op de It's onder het vak leerlingenmr of mail naar bovenstaand adres.
Dus leerlingen, meld je nu aan voor de MR!