nieuws_aug_2016
Masterclass debatteren | 26-08-2016

Mevr. Hakkaart, dhr. Brand, Coaches debatclub
Op dinsdag 6 september (Athena A02, 8.30-11.30) vindt er een Masterclass debatteren plaats. De Masterclass wordt gegeven door het extern Debatbureau Cogency. Lijkt debatteren je leuk, spannend, uitdagend….wil je beter leren speechen, argumenten…. Dan is het nu een uitdaging om je in te schrijven voor de Masterclass! Sommige leerlingen hebben via de mail een persoonlijke uitnodiging gehad. Dit zijn leerlingen die opgevallen zijn bij hun docenten qua debatvaardigheden. Andere leerlingen willen zich wellicht zelf aanmelden. Allemaal welkom! Maar doe het voor vrijdag 2 september!! Voor ieder geldt: er zijn 24 plaatsen. Inschrijving gaat op basis van orde van aanmelding. Stuur een persoonlijke aanmelding naar mevr. Hakkaart en je bent wellicht van een plekje verzekerd. (indien ook de coördinator akkoord gaat i.v.m. je cijfers). Tot dinsdag 6 april, we hopen op een enerverende Masterclass!