nieuws_sept_2016
Lezing Palestina-Israël door D. van Agt | 22-09-2016

Chaima Azouagh
Op dinsdag 11 oktober (Socrates 117, 15.25-16:15 uur) vindt er voor docenten en vijfde- en zesdeklassers een gastlezing plaats van voormalig minister-president Dries van Agt.
Hij zal een uur lang spreken over het Palestina-Israël-conflict; uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen!
Dries van Agt is een Nederlandse jurist, voormalig hoogleraar, politicus en oud-diplomaat. Hij was van 1977 tot 1982 minister-president van Nederland in drie achtereenvolgende kabinetten. Daarvoor was hij minister van Justitie. Na zijn premierschap heeft hij zich ingezet en zet hij zich nog steeds in voor de rechten van de Palestijnen. Opvallend: aangezien zijn houding tijdens zijn bewind altijd pro-Israël geweest is.
Dus ben je geïnteresseerd in politiek, Palestina-Israël en/of meneer Van Agt? Meld je dan bij mij aan om te laten weten dat je komt! Heb je dat uur les? Als je voor de lezing even langsgaat bij jouw coördinator (mail sturen kan ook) zorgt hij/zij ervoor dat je dat lesuur uitgeroosterd wordt.
Ik hoop velen van jullie 11 oktober te zien! Locatie: Socrates, lokaal 117 Datum: 11 oktober Tijd: 8e uur (15:25-16:15 uur).


Terug naar voorpagina »