Nieuws-mei-2015
LEMUN nieuws | 11-05-2015

Cathelijne van Oijen en Nanja Joustra
Op 9 juni organiseert LEMUN een Nationaal Jongeren Internet Debat samen met het ECP - de stichting van de key note speaker van vorig jaar, Arie van Bellen. Die middag gaat een twintigtal leerlingen van onze school samen met ongeveer twintig andere jongeren. debatteren over de toekomst, gevaren en mogelijkheden van het internet. Het ECP neemt de ideeën van deze middag mee naar de vervolg conferenties in Nederland en Brazilië (Internet Governance Forum) Binnenkort hoor je meer over hoe je je kunt opgeven voor deze interessante middag.

Dit schooljaar sluiten we het Engelstalige MUN jaar af bij IMUNA in Alkmaar, maar we zijn ook al bezig met volgend schooljaar. Onze goede Poolse MUN vrienden van de ILO im. Mikolaya Kopernika organiseren hun eerste MUN genaamd ToMUN in september dit jaar. We hebben een delegatie van 10 leerlingen die meekan naar Toruń in Polen. Als je mee zou willen doen, let dan op de posters. Inschrijving sluit op 29 mei.

Onze staff is intussen al een aantal maanden hard aan het werk om LEMUN 2015 - van 20 tot 22 november- te organiseren. De inschrijving voor internal delegates is net voor de meivakantie gesloten. Mocht je het gemist hebben, kun je een mail sturen naar r.neven@gymnasiumleiden.nl of r.vanonzenoort@gymnasiumleiden.nl. Wil je een andere rol dan delegate? De komende tijd komen er ook posters voor Catering/Admin e.a. Je kunt ook een staff member benaderen: Veerle van Dijk, Noortje van Randwijk, Lisa Keurentjes, Roos Neven, Rosalie van Onzenoort, Iva Hoefnagel of Robbert Kik.

We hope to have fun with all things MUN!!