LEMUN 2018 | 14-05-2018

Britt Dordregter, DSG internal en de LEMUN staff
Beste (toekomstige) leerlingen van klas 3, 4, 5 en 6,

Hopelijk hebben jullie de inschrijflijsten en de posters al zien hangen; de voorbereidingen voor LEMUN 2018 gaan weer beginnen. En jij kan je nu inschrijven als delegate!

LEMUN is een internationaliseringsproject; een plek waar je leert debatteren, nieuwe vrienden ontmoet en meer leert over samen oplossingen bedenken voor verschillende problemen in de wereld. Het is een model versie van de Verenigde Naties, waar we een weekend lang met leerlingen uit verschillende landen - zoals Libanon, Zweden, Nepal en Duitsland - samen komen. Je vertegenwoordigt een aan jouw toegewezen land in een debatforum waar je je met onze hulp voor hebt voorbereid en je zoekt met de andere delegates naar oplossingen. Kortom: het is heel leuk en ook leerzaam.

Wil je toch nog wat meer informatie? Stuur  dan een mailtje.  Kijk naar onze website, of onze Facebook- of Instagramaccounts voor een impressie van hoe leuk LEMUN is.

Tot in november op LEMUN 2018!