Nieuws_okt_2013
Leidse Voorlichtingsavonden 2013 | 29-10-2013

De decanen
Het grootste regionale studiekeuze-evenement komt er weer aan: de Leidse Voorlichtingsavonden. Op 12, 13, 19 en 20 november kunnen Leidse scholieren terecht in de gebouwen van het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum om naar voorlichtingen te luisteren van meer dan 300 opleidingen uit heel Nederland. Toegang is gratis. Inschrijven is niet nodig.

Wij bevelen een bezoek aan deze avonden aan bij iedere bovenbouwer die zich wil oriënteren op zijn studiekeuze. Ook derdeklassers die hun profielkeuze laten afhangen van een studiekeuze kunnen nuttige informatie opdoen op de Leidse Voorlichtingsavonden. Op de vernieuwde website staat het complete programma. Het is mogelijk op diverse manieren de opleidingen te sorteren en selecteren. Je vindt er binnenkort ook een app met het programma. De organisatie is dit jaar in handen van decanen van het Stedelijk Gymnasium, Daan Speckens en Sven Kruizinga.

De academische opleidingen zijn te vinden in het gebouw van het Visser t Hooft aan de Kagerstraat 1. De overige opleidingen geven hun voorlichting in het Bonaventuragebouw aan de Mariënpoelstraat 6. Ronde 1 duurt van 19.30 uur tot 20.15 uur. Ronde 2 is tussen 20.30-21.15 uur. Ouders zijn ook welkom. Als een lokaal helemaal vol zit, vragen we wel aan de ouders om plaats te maken voor leerlingen.

We hopen je te zien op de Leidse Voorlichtingsavonden!