Nieuws_nov_2017
Le petit Nicolas - Herhaalde oproep | 29-11-2017

Sectie Frans
We zoeken nog een aantal acteurs en actrices uit klas 2 voor het Franse Petit Nicolas project.
Kom voor meer informatie woensdag in de grote pauze naar lokaal B04 of wend je tot mevrouw van Moorsel of mevrouw de Jong. Leuk en leerzaam, iedereen kan meedoen!

Zit je in klas 2 van en houd je van Frans en toneelspelen? Geef je dan op voor het Petit Nicolas theaterfestival, waarbij we een toneelstukje over Le Petit Nicolas gaan uitvoeren. Kom voor meer informatie op donderdag 23 november in de grote pauze naar lokaal B04 en/of meld je aan per mail bij Mw. van Moorsel of Mw. de Jong. Deelname staat open voor leerlingen van Athena en Socrates. De repetities vinden plaats op Athena, na schooltijd of in de pauze. Het project kost niet heel veel tijd en levert veel plezier op!