Nieuws_sep_2011
Kunstshot 2011 succes | 21-09-2011

Renée de Vries (sectie bv)
Vrijdag 16 september hebben alle 4e klas leerlingen die een kunstvak in hun profiel hebben deel genomen aan Kunstshot. Het jaarlijks terugkerende cultuurevenement bood dit jaar veel workshops waar door iedereen hard en enthousiast aan gewerkt is. De bedoeling van Kunstshot is dat leerlingen in Leiden kennis kunnen maken met wat de verschillende kunst- en cultuurinstellingen te bieden hebben. Het aanbod bij Kunstshot is dan ook heel divers. Van muziek, dans, toneel, beeldende kunst tot literatuur en gedichten. Iedere groep had een eigen programma met drie onderdelen die onderling heel verschillend waren. Inspiratie genoeg voor een eventueel later vervolgbezoek aan de kunstinstellingen. Gezien het plezier dat overal ervan afspatte bij de deelnemers zal dat ook zeker gebeuren! Foto’s van Kunstshot zijn hier te vinden.