Koffieconcert | 20-11-2012

Sectie muziek
Zondag 25 november vindt het eerste koffieconcert van dit schooljaar plaats. In een ongedwongen sfeer laten leerlingen uit alle klassen horen wat zij allemaal kunnen op muzikaal gebied. En dat is heel wat: nieuwe composities, Klezmer, Beethoven, mooie eigentijdse songs. Het is er allemaal.
Ook treden er leerlingen op uit de examenklassen muziek. Zij geven alvast een voorproefje van wat er tijdens de examenconcerten op 1 maart (Socrates) en op 8 maart (Athena) wordt opgediend.
De zaal gaat open om 10.15 uur en om 10.30 uur starten we met het programma. Om 12.00 uur is het afgelopen.
Uiteraard is de koffie gratis (koffieconcert = koffie + concert), uiteraard ook de thee.
Iedereen is welkom, ouders, familie en bekenden, kortom iedereen die betrokken is bij onze school.

Tot zondag!