Nieuws_nov_2011
Koffieconcert | 22-11-2011

Huub de Vriend
Zondag 27 november is alweer het eerste koffieconcert van dit schooljaar.
Tussen 10.30 en 12.00 uur zijn er optredens van solisten, duo’s, koren en ensembles te verwachten.
Allerlei muzieksoorten worden die ochtend uitgevoerd, in ieder geval ‘genrevrije’ muziek, d.w.z. dat naast bijvoorbeeld de Frühlingssonate van Beethoven voor viool en piano er ook close harmony wordt gezongen, dat naast een première van gloednieuw werk van een leerling uit de tweede klas er ook stukken worden gespeeld die al vele malen hun kwaliteit in de geschiedenis hebben bewezen. Leerlingen uit alle klassen treden op met de nadruk op de examenklassen muziek, maar ook docenten en andere belangstellenden uit school maken hun opwachting.

Bovendien is er een prijsvraag:
Uit welk lied dat op het koffieconcert wordt gezongen is het volgende motief.
De winnaar ontvangt een ouderwetse cd.

Iedereen is welkom: ouders, leerlingen, docenten, OOP. De school is open vanaf 10.00 uur, koffie is er vanaf 10.15 uur en stipt om 10.30 uur start het programma.