Nieuws_feb_2011
Keuzecarrousel en studiemarkt op school | 08-02-2011

De decanen
Vrijdag 11 februari staat helemaal in het teken van de profiel- en studiekeuze. De derdeklassers sluiten hun profielkeuzelessen af met een keuzecarrousel. 's Middags is er op beide locaties een keuzecarrousel waarbij verschillende docenten uitleg geven over hun vak in de bovenbouw. De vijfeklassers zijn vanaf het 4e uur aan het proefstuderen aan de Universiteit Leiden. Leerlingen mochten zelf een studie aanvragen. Zij krijgen een middag lang college en hebben ter voorbereiding huiswerk gekregen.

Voor klas 3 t/m 6 is een Studie– en informatiemarkt. ’s Avonds komen er ongeveer zeventig  oud-leerlingen terug op hun oude school, op Athena dus, om iets te vertellen over hun leven na het Stedelijk Gymnasium. Vanaf 20.00 uur is er in de aula een markt waar de leerlingen de studenten individueel kunnen benaderen. Verder zullen er ook presentaties in lokalen worden gehouden.
Kortom klas 3 t/m 6 kan aan de toekomst werken!