Nieuws_dec_2017
Kerstgala's | 14-12-2017

USA-bestuur
Wij, van het USA-bestuur, organiseren elk jaar rond de kerstperiode twee gala’s.
Het thema van de feesten is dit jaar Winter Wonderland. Hieronder vindt u alles wat u moet weten voor dit evenement:

BOVENBOUW
Locatie: Dekker
Deuren open: 21.00 u
Deuren dicht: 22.00 u
Eindtijd: 01.00 u
De bovenbouw leerlingen hebben een entreekaartje nodig om binnen te komen. Deze kunnen ze in de dagen voor het gala kopen in de grote hal, voor 8 euro.
Het is belangrijk dat de leerlingen hun schoolpas meenemen naar het gala! Als zij deze vergeten moeten ze bij de deur een “boete” betalen van 1 euro.
Bij Dekker is er gelegenheid om jas en tas in een garderobe te stallen. Wij raden echter aan geen tas mee te nemen, want de mensen die dit wel doen staan langer in de rij voor de verschillende garderobes!
Wij hebben er heel veel zin in en hopen iedereen te zien op de feesten!

ONDERBOUW
Locatie: Socrates