Nieuws_dec_2012
Kerstgala | 07-12-2012

Wijnand Peelen (Praeses USA)
Het is koud buiten, de kerstboomverkoop is begonnen en de kerst staat weer voor de deur.
Natuurlijk gaan we dit vieren met een keihard kerstgala zoals we dat gewend zijn.

Voor klas 3 t/m 6 (beide locaties) doen we dit op 14 december 21:00-1:00 uur (deuren 22:30 dicht!) locatie Dekker in Warmond.
Voor klas 1 en 2 (beide locaties) is het 21 december 20:00-23:00 uur (deuren 21:30 dicht!) op de locatie Athena.

Alles zal in James Bondstijl zijn, dus: Heren, kom uiteraard in pak. En dames, verkleed je als een mooie bondgirl!
Leerlingen uit klas 1 en 2 kunnen gratis naar het feest en klassen 3 t/m 6 kunnen voor 8 euro (inclusief 2 consumpties!) een kaartje kopen.

De kaartverkoop zal voor zowel Athena als Socrates plaatsvinden op de volgende data (eigen locatie):

woensdag 12 december grote pauze
donderdag 13 december grote pauze
vrijdag 14 december grote pauze

Ga allen op zoek naar een mooie James Bondoutfit, dan hoop ik jullie allemaal te zien op het kerstgala!
Om in de stemming te komen: klik hier voor de promo.

PS: Alcohol nuttigen is niet toegestaan! Zowel vóór het feest als op het feest niet.