Nieuws_dec_2013
Kerstactie voor de deur! | 19-12-2013

Maarten en Pauline Buitelaar
Van 18 tot en met 20 december is de kerstactie. Houd allemaal veel kleingeld achter de hand, want er kunnen weer rozen, koekjes, serenades, knuffels, cakes en hotdogs gekocht en weddenschappen aangegaan worden. Woensdagavond koken vierdeklassers voor ouders en leerlingen een kerstdiner dat zij in de aula serveren. Ook is er dit jaar het traditionele, door (super)markten gesponsorde, kerstontbijt in de school.
Met alle activiteiten hopen we voor SOS Kinderdorpen zoveel geld in te zamelen dat de bouw van vijf huizen mogelijk wordt in het nieuw te bouwen kinderdorp Yamoussoukro in Ivoorkust. Veel kinderen zijn daar door de langdurige burgeroorlog wees en slechts 20 procent gaat naar school.
Het inrichten van één huis (voor tien kinderen) kost € 6.250,-.
Vrijdag wordt, na Community Singing, rond 12.00 uur het eindbedrag in de aula bekend gemaakt.
Alvast bedankt voor al jullie hulp!
Donaties van buitenaf zijn welkom op giro 9438539 t.n.v. Kerstactie Stedelijk Gymnasium Leiden.