Nieuws_dec_2014
Kerstactie: opbrengst fenomenaal! | 19-12-2014

Robbert Kik
De kerstactie die de vierdeklassers en hun begeleidende docenten van 17 tot en met 19 december op Athena en Socrates organiseerden heeft 37.944,28 euro opgebracht voor Villa Joep. Dankzij een groot aantal sponsoren en met tal van acties op school werd het bedrag bij elkaar gebracht. Leerlingen van alle klassen konden voor elkaar onder meer rozen, (zelf gebakken) koekjes, knuffels, hotdogs, cakes en serenades kopen. Die werden door de vierdeklassers in de les bezorgd. Op woensdag- en donderdagavond werden culturele avonden verzorgd en werden verschillende objecten geveild. Op vrijdagochtend stond er voor alle leerlingen en docenten van de school een gesponsord kerstontbijt klaar. Na het ontbijt werd het eindbedrag van de kerstactie bekendgemaakt.