nieuws_dec_2016
Kerstactie: Free a girl | 22-12-2016

Webredactie
De kerstactie die de vierdeklassers en hun begeleidende docenten van 21 tot en met 23 december op Athena en Socrates organiseerden heeft 34.786,38 euro opgebracht voor Free a Girl. Dankzij een groot aantal sponsoren en met tal van acties op school werd het bedrag bij elkaar gebracht. Leerlingen van alle klassen konden voor elkaar onder meer rozen, (zelf gebakken) koekjes, knuffels, hotdogs, cakes en serenades kopen. Die werden door de vierdeklassers in de les bezorgd. Op woensdag- en donderdagavond werden culturele avonden verzorgd en werden verschillende objecten geveild. Op vrijdagochtend stond er voor alle leerlingen en docenten van de school een gesponsord kerstontbijt klaar. Dit jaar werd er voor het eerst een speciaal kerstontbijt georganiseerd voor de derdeklassers van Athena, zij hadden de bewoners van de Lorentzhof uitgenodigd om bij hen in de gymzaal (die in kerstsfeer was gebracht) mee te eten.