Nieuws_sep_2013
Kerstactie 2013: het goede doel | 27-09-2013

Sarah van de Meent 4A & Jeannette Theeuwes 4B
Afgelopen dinsdag werd op beide locaties de jaarlijkse Grote Bijeenkomst voor de vierdeklassers georganiseerd. Dit omdat de kerstactie al weer voor de deur staat. We kregen alle mogelijke informatie van de begeleiders over de verschillende commissies en ook het goede doel werd bekend gemaakt. Dit jaar wordt dat SOS Kinderdorpen, een organisatie die zich over de hele wereld bezig houdt het opzetten van kinderdorpen voor kinderen, die zonder familie of in een kwetsbare familie opgroeien. Ze geven hen een nieuw thuis in een SOS familie in een van die dorpen. Hier groeien deze kinderen op met broertjes en zusjes en een liefdevolle SOS moeder totdat zij op eigen benen kunnen staan. De organisatie is actief in 133 landen. Op dit moment hebben wij contact met de organisatie om te kijken welk specifiek project we kunnen steunen. Via de website houden we jullie op de hoogte.