Nieuws_nov_2012
Kerstactie 2012 | 25-11-2012

Willemijn Tiktak
De kerstactie op 19, 20 en 21 december wordt georganiseerd door de vierde klas en is jaarlijks een groot succes. Op allerlei manieren wordt er geld ingezameld voor een goed doel. Het goede doel van dit jaar is Stop Aids Now. Tijdens de kerstactie hangt er in de school altijd een superleuke sfeer. Overal lopen vierdeklassers met muziekinstrumenten, emmers vol rozen en kaarsen rond. De rozen, serenades, koekjes en knuffels worden verkocht in de pauzes in de hal. Je kunt ze sturen naar een vriend of vriendin, maar natuurlijk ook naar een docent! Ze worden dan tijdens de les “bezorgd”.
Ouders kunnen ze op de volgende avonden voor hun zoon/dochter kopen: Op de winterkampavond op 28 november, de propaganda-avond op 30 november en de tafeltjesavonden op 12 en 13 december.
Bijna de hele school loopt drie dagen lang in een T-shirt van de kerstactie! Uit de aula klinkt muziek en in de hal worden Christmas Carols gezongen. En niet te vergeten het schitterende kersttheater op de culturele avond! En zoals elk jaar wordt de kerstactie afgesloten met een groot, gezellig kerstontbijt en de traditionele community-singing met de hele school.