Nieuws _mei 2018
Kandidaten GMR bekend | 05-06-2018

Namens de verkiezingscommissie van de GMR
De kandidaten voor de nieuwe (G)MR zijn bekend. Voor de leerlingen betekent dit dat er op zowel Athena als Socrates verkiezingen worden gehouden, voor respectievelijk 2 en 1 plek(ken). Voor het personeel kan er alleen op Socrates gekozen worden, aangezien er op Athena 1 kandidaat was voor 1 plaats. Bij de ouders is de kandidaat voor Athena automatisch herkozen, terwijl er op Socrates helaas nog een vacature is. De verkiezingen vinden plaats van 25 juni tot 1 juli via It’s Learning.
De kandidaten bij de leerlingen van Athena zijn: Yaël Butter, Fleur Knuttel, Mette Weisfelt (allen klas 4), Owen McErlean en Jonathan Thijs (allebei uit klas 5). Voor Socrates hebben zich aangemeld: Jelmer Sein (klas 3), Ewoud Abspoel, Pepijn van der Saag en Roosmarijn Swinkels (allen klas 4).
Namens het personeel van Athena is Ingrid Mertens automatisch herkozen. Op Socrates zijn er 3 plekken en hebben zich gekandideerd: Matthijs Bouwmans, Renée Muskens, Anjo Roos en Indira Wakelkamp.
Bij de ouders van Athena is Peter Hulsen automatisch herkozen.