Nieuws_jun_2013
Kaartjes eindfeest klas 6 | 30-06-2013

Jill van der Bijl (Abactis USA-bestuur)
Zoals een eerder bericht al heeft aangekondigd, vindt op woensdag 10 juli het eindfeest voor de bovenbouw plaats. De kaartverkoop heeft al plaatsgevonden op beide locaties, maar voor de zesdeklassers is er nog geen moment geweest een kaartje te kopen. Natuurlijk moeten zij de kans krijgen een ticket te veroveren voor hun laatste schoolfeest! Dit kan tijdens wisseling van de klassen tijdens de diploma-uitreikingen op je eigen locatie, vrijdag 5 juli. Op Athena kan dat tussen 14.30 uur en 15.00 uur. De pauze op Socrates is van 14.00 uur tot 15.00 uur.
Ook is er nog een allerlaatste mogelijkheid om je kaartje te kopen tijdens het inleveren van de schoolboeken. Op woensdag 10 juli vanaf 11.15 uur tot 14.00 uur, locatie Athena.
Het beloofd een topfeest te worden, met artiesten als Prunk en The Sick Individuals. Vergeet niet je outfit te shoppen bij de kringloopwinkel, het thema is namelijk 'Thrift Shop'. Tot dan!