Nieuws_jan_2016
Jongerenpanel Unicef | 04-01-2016

Emmeke van der Velde
Afgelopen jaar vormde ik samen met 9 andere jongeren uit heel Nederland het UNICEF jongerenpanel van 2015. Één keer per maand kreeg ik een dag vrij van school en liep ik mee op het hoofdkantoor van UNICEF Nederland. we dachten samen na over acties en campagnes die UNICEF wilde organiseren, gaven onze mening over verschillende onderwerpen en kregen we interessante workshops. Ook heb ik de lancering van het kinderrechten jaarbericht 2015 mogen presenteren in Den Haag voor onder andere een paar politici. Daarnaast mochten we aanwezig zijn bij de kleine Prinsjesdag in de Ridderzaal en heb ik gejureerd bij het UNICEF kinderrechten debattournooi. Ben je tussen de 13 en de 18 jaar oud, heb je genoeg tijd en lijkt het je leuk om je een jaar lang inzetten voor UNICEF? Geef je dan op voor het jongerenpanel van 2016! Misschien word jij dan wel uitgenodigd voor de selectiedag. Klik voor meer informatie hier. Heb je nog vragen, dan kun je me altijd aanspreken!