Nieuws-sept-2014
Internationalisering | 09-09-2014

Anne Reichart (internationalisering)
Of je je nu aardig kunt uitdrukken in het Duits, Frans of Engels, in elk van die drie talen zijn er Internationaliserings projecten opgezet voor leerlingen in klas 4 of 5.  Italië, Duitsland, België en Engeland zijn de landen waar je zomaar met school terecht kan komen als je geselecteerd wordt om mee te doen aan een project.
De school is nog maar net begonnen en een aantal projecten is nu al op zoek naar leerlingen! Alle wervingen vinden plaats tussen nu en december. Als je geïnteresseerd bent in de thema’s waar een project zich op richt én je wilt iets met Internationaliseren, hou de school-site in de gaten en meld je vooral aan – wie weet is er in een project wel een plaats voor jou! Beschrijvingen en eisen van de projecten vind je hier.