nieuws_juni_2016
Internationalisering | 23-06-2016

Anne Reichart
Druk met de toetsweek bezig maar toch al denken over volgend jaar; sommige leerlingen doen dat echt! Met betrekking tot Internationaliseringsprojecten kan ik me het enthousiasme voorstellen! Er zijn al wervingen geweest voor 2016 - 2017, o.a. voor de projecten Haleidaus (klas vijf) en BLP (klas vier). Natuurlijk gaan er meer projecten van start volgend jaar: Albion Shores Project & Sis voor klas vier en EEP voor klas vijf. Er komt zelfs een nieuw project waar klas vijf leerlingen aan mee kunnen doen die hun PWS op een bijzondere manier willen maken!
Op de schoolsite onder Activiteiten / Internationalisering kun je meer informatie vinden en zodra we gaan werven voor de projecten zal dat zeker duidelijk worden aangekondigd! Voor alle projecten die nu nog geen leerlingen hebben geworven zal dat pas volgend schooljaar zijn.