Nieuws_sep_2013
Internationaliseren in de bovenbouw | 01-09-2013

Anne Reichart (Internationalisering)
Als je in de bovenbouw bent beland zijn er veel mogelijkheden om je in het Engels, Frans of Duits  te verdiepen in tal van onderwerpen. Reizen en contact met buitenlandse leerlingen hoort er natuurlijk ook bij! De werving voor de internationaliseringsprojecten gaan op verschillende momenten in het schooljaar van start, waardoor het handig is om een idee te hebben aan welke projecten je eventueel kan proberen mee te doen en wanneer je alert moet zijn; het zou jammer zijn als je de deadline mist!

In klas 4: BEP (werving week 36!), NUS, SiS, Albion’s Shores (werving na de eerste module)
In klas 5: EEP (werving in december)

Ben je nieuwsgierig geworden waar die afkortingen voor staan? Kijk dan voor de inhoud van de projecten op de website (Activiteiten).