Nieuws _mei 2018
INSCRIPTIONS Bruxelles-Leiden Projet (BLP) | 15-06-2018

Sectie Frans
Wie gaat er mee naar Saint-André?
Ook komend schooljaar organiseren we weer een uitwisseling met het Institut Saint-André in Brussel. Zit je in klas 3 en heb je voor volgend schooljaar Frans gekozen (in de les of op contract)? Lijkt het je leuk om twee keer een week met een groep leerlingen uit Brussel en van onze eigen school allerlei activiteiten te doen? Ben je benieuwd hoe het leven op een Belgische school (met uniform) eraan toe gaat? Ben je nieuwsgierig naar België en lijkt het je leuk om je eigen land en stad aan een Brusselse leerling te laten zien? Wil je je Frans in het echt uitproberen? Houd je van geschiedenis en toneelspelen?

Meld je dan nu aan voor BLP! Zorg dat je in ieder geval op de volgende data beschikbaar bent: Leidenweek: 17-21 september 2018 ; Brusselweek: 4-8 februari 2019.

AANMELDEN: Donderdag a.s. 21 juni kom je tijdens de grote pauze je motivatieformulier en -fiche inleveren (lokaal B05, Athena - lokaal 106, Socrates). Je vindt deze twee formulieren als bijlage bij dit bericht. Zorg ervoor dat je pagina’s 3-4 zo netjes mogelijk invult: deze is voor de correspondant(e). De eerste twee pagina’s zijn voor ons.

Let op: er is maar één enkel inschrijfmoment. Te laat is te laat.

Na de zomer hoor je of je geplaatst bent en wie je correspondant(e) wordt! Voor vragen kun je ons mailen!

A jeudi  smiley

Mme van Moorsel, M. van Eeghen et Mme Greve