Nieuws_okt_2010
Inschrijving LAPP-Top gestart | 12-10-2010

De decanen
De inschrijving voor LAPP-Top is gestart. LAPP-Top is een onderwijsprogramma voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen in klas 5 en 6. De Universiteit Leiden geeft leerlingen de kans een kijkje te nemen in de wereld van de wetenschap. Zij bieden zeventien verschillende programma's aan, zoals Klassieke conflicten: van Thucydides in Irak tot Plato in de rechtszaal (Griekse en Latijnse taal en cultuur) en Ontdekkingsreis door het heelal (Sterrenkunde). Op de website en in het informatieboekje zijn de titels van de andere programma’s te vinden.  Een programma bestaat uit ongeveer acht colleges en vindt plaats in de periode januari tot en met april.
Mocht je interesse hebben, bekijk dan de website DeDecaan en schrijf een brief voor maandag 1 november 2010 aan Mevr. Verheijen (Athena) of dhr. Kruizinga (Socrates).