Nieuws_jan_2012
Informatiemarkt | 07-02-2012

Decanen
Op vrijdagavond 10 februari komen ex-leerlingen terug op hun “oude” school, locatie Athena. Zij willen de leerlingen van nu graag helpen bij het maken van de “juiste” studiekeuze.
In juni 2010 hebben zij hun diploma behaald en zijn toen de wijde wereld ingetrokken. Sommigen zijn direct gaan studeren, anderen zijn eerst wat anders gaan doen en zijn na een tussenjaar aan hun huidige studie begonnen. Maar allemaal hebben zij hun verhalen. Ze kunnen helpen bij de (studie-)keuze, zij kunnen raad geven en wijzen op valkuilen.
Vergeet niet: zij hebben hier ook op school gezeten, hebben van dezelfde docenten les gehad, hetzelfde doorstaan als de leerlingen van nu. Zij wisten eerst ook niet wat en waar ze zouden gaan studeren. Maar dat doen ze nu wel. Tip: het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een meeloopdag!

Kom dus naar de Studie-informatieavond op vrijdag 10 februari.

De studenten zijn allemaal ingedeeld in lokalen. Hier houden zij een korte presentatie, maar ze zijn ook individueel te benaderen. Elke oud-leerling draagt een badge, met daarop de naam en de studie.

Van 20.15 uur tot 21.00 uur is de 1e voorlichtingsronde in de lokalen en om 21.15 uur volgt de 2e ronde.
De lijst met de voorlichters (met de indeling van de lokalen) staat op de decanensite:

Tijd: vrijdag 10 februari 20.00 uur
Plaats: in de Aula op de Fruinlaan