Nieuws_dec_2009
Info over Kerstgala en Musa Classic | 25-02-2010

Francesco Falcone (praeses USA)
Dinsdag 15 december is het zover: de USA organiseert het jaarlijkse kerstgala. Het kerstgala zal plaatsvinden in InCasa. Omdat niet iedereen in een keer in InCasa past zullen we gaan werken met shifts. Klas 1 en klas 2: van 19.00 tot 22.00 uur; Klas 3 t/m 6: van 22.30 tot 01.00 uur (de deuren gaan om 23.15 uur dicht!). Voor leerlingen klas 3 die toch liever naar het eerste gedeelte (19.00-22.00 uur) willen komen, is het mogelijk om een kaartje te kopen voor de eerste shift. Naar beide shifts gaan is niet mogelijk!

Kaartjes kosten € 5,00 en daar zitten twee gratis consumpties bij inbegrepen. Vanaf donderdag begint de kaartverkoop in de aula tijdens de grote pauze. Maandag en dinsdag is de kaartverkoop in een lokaal dat later nog bekend zal worden gemaakt. Er is absoluut geen verkoop aan de deur dus zorg dat je je kaartje op school koopt!  Geen USA-pas bij je op de avond zelf? Boete van € 1,00.
Ik hoop jullie dinsdag 15 december allemaal te zien en vergeet je galajurk/pak niet!

Musa Classic
Verder wilde ik jullie allemaal aanmoedigen om naar Musa Classic te komen. Het thema is Stedelijk Concertgebouw Leiden en o.a. Jaeger en Pollution zullen optreden. Kortom, het belooft een leuke avond te worden. De deuren gaan om 19.30 uur open en om 20.00 uur begint het spektakel.

Foto's propaganda-avond
Voor de eersteklassers en andere nieuwsgierigen: De foto’s van de afgelopen Propaganda zijn op deze site te vinden.