Nieuws_feb_2010
Indeling diploma-uitreiking op 2 juli | 15-02-2010

Frank Zeven (coördinator klas 6)
Geachte ouders van de leerlingen klas 6, het jaar vordert met rasse schreden. De diploma-uitreiking is weliswaar nog vier en een halve maand ver weg, maar tóch wil ik de indeling voor die dag reeds bekend maken. Voor velen van u zal het noodzakelijk zijn vrij te nemen van uw werk. Hoe eerder u weet waar u aan toe bent, hoe beter u dat kunt regelen. Natuurlijk volgt er in de maand april van de hand van de examensecretaris nog officiële post met de definitieve SchoolExamencijfers en informatie over het Centraal Examen. Begin komende week krijgt u ook nog het rapport tot aan module 6 in handen. Op 2 juli is de uitreiking aan de Fruinlaan als volgt georganiseerd:

10.30u – 12.15u: tutorgroep Korenhof/Van der Werff/De Vette/Meijvogel
12.30u – 13.45u: tutorgroep Montanus/Montanus/Hakkaart
14.00u – 15.15u: tutorgroep Speckens/Laarhoven/Compier
15.30u – 16.45u: tutorgroep Zakarian/Paulus/Mobach
17.00u – 18.00u: tutorgroep Lionarons/Robbers/Robbers

's Avonds is er in de Hooglandsche kerk een cultureel programma met aansluitend een borrel voor alle dan ex-zesde klassers, hun ouders en docenten. Om 19.30 uur inloop. Om 20.00 uur start. De ervaring leert, dat de laatste drie groepen (Lionarons en Robbers) zeer weinig tijd hebben om bijvoorbeeld ergens in de stad te gaan eten. Ik hoop van harte u allemaal op die feestelijke dag te mogen feliciteren!