nieuws_feb_2016
Homines ludentes gezocht! | 03-03-2016

F. Heesbeen, A. al Dweib, A. Roos en E.Bouman
Vier docenten van het Stedelijk Gymnasium volgen dit jaar een opleiding bij de Nederlandse School. Op zaterdag 19 maart mogen wij 4 leerlingen uit klas 1 tot en met 6 meenemen naar het Centrum voor beeld en geluid in Hilversum voor een cursus gamification! In het ochtendgedeelte volgen jullie een cursus gamification bij een gamedesigner van bureau IJsfontein uit Amsterdam. Dit gebeurt aan de hand van een aantal spellen waarbij de verschillende gameprincipes aan de orde komen. In het middagdeel denken jullie met een groep docenten van verschillende scholen mee over lesontwerpen waarin gamification een rol speelt. Die ontwerpen zullen we presenteren in de vorm van korte pitches. Als leerling zullen jullie dan expert de pitches mogen beoordelen. Geïnteresseerd?
Mail voor meer informatie of aanmelding uiterlijk 11 maart 2016 naar E. Bouman. Bij overinschrijving zullen wij loten.