Nieuws-mei-2015
Grote Uitvoering: Fame! | 02-06-2015

Sven Brandenburg
Al vanaf februari wordt er keihard aan gewerkt, en na maanden van bloed, zweet en tranen gaat het dan eindelijk gebeuren: de Grote Uitvoering! Een toneelopvoering die door leerlingen uit allerlei klassen wordt gespeeld. Met als thema… Fame! Iedereen zal het verhaal wel kennen en daarom hebben de hoofden, de USA-skiassen Yara Schepen & Emma Huivenaar en de docenten meneer Wijchers & meneer Reijn, er een eigen draai aan gegeven. De voorstellingen zijn op donderdag 4 & vrijdag 5 juni op locatie Athena. Om 19.00 uur begint de inloop en rond 19.30 uur gaat het spektakel beginnen! Wilt u hier bij zijn? 1, 2 en 3 juni is de kaartverkoop op beide locaties. Een kaartje kost 6 euro. Wij hebben er zin in en hopen u tijdens een van de voorstellingen te zien!