Nieuws_juni_2017
Geslaagd! | 14-06-2017

Matt de Weert (secretaris eindexamen)
De examenresultaten zijn bekend.
Athena: 181 leerlingen hebben het examen afgerond
Socrates: 106 leerlingen hebben het examen afgerond
Van de in totaal 287 eindexamenkandidaten die het examen hebben afgerond, zijn er 265 direct geslaagd voor het gymnasiumdiploma. Een slagingspercentage van 92%. Een resultaat waar we terecht trots op kunnen zijn.
Zes leerlingen hebben het examen nog niet afgerond en doen een zogenaamd voortgezet examen. Zeventien leerlingen zijn nog niet geslaagd en maken nog een kans. Zij doen volgende week een herexamen. Helaas hebben vijf leerlingen het niet gehaald.

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd. Alle medewerkers gefeliciteerd met wederom een hoog slagingspercentage. Iedereen dank voor de grote inzet en steun tijdens het eindexamen.

De herkansers wensen we veel succes en sterkte met de allerlaatste loodjes van het CE 2017. Op 30 juni is de uitslag van het CE tweede tijdvak.

Voor de lijst van geslaagden klik hier.