nieuws_juni_2016
Geslaagd! | 16-06-2016

Matt de Weert (secretaris eindexamen)
De examenresultaten zijn bekend.

Athena:    165 leerlingen hebben het examen afgerond
Socrates:  124 leerlingen hebben het examen afgerond

Van de in totaal 289 eindexamenkandidaten die het examen hebben afgerond, zijn er 277 direct geslaagd voor het gymnasiumdiploma. Een slagingspercentage van 96%. Een resultaat waar we terecht trots op kunnen zijn.
Vier leerlingen hebben het examen nog niet afgerond en doen een zogenaamd voortgezet examen. Tien leerlingen zijn nog niet geslaagd en maken nog een kans. Zij doen volgende week een herexamen. Helaas hebben twee leerlingen het niet gehaald.

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd. Alle medewerkers gefeliciteerd met wederom een hoog slagingspercentage. Iedereen dank voor de grote inzet en steun tijdens het eindexamen.

De herkansers wensen we veel succes en sterkte met de allerlaatste loodjes van het CE 2016. Op 1 juli is de uitslag van het CE tweede tijdvak.

Voor de lijst van geslaagden klik hier.