Nieuws_jan_2012
Gastlessen klas 3 | 30-01-2012

Sectie aardrijkskunde, Otto de Boer

In de tweede module voor het vak aardrijkskunde hebben de leerlingen van de derde klas lessen gehad over China. Ter afsluiting van dit China project zal een gastles “Zaken doen met China” verzorgd worden door Mw. Gwendolyn Tates, sinoloog met 27 jaar zakelijke China ervaring. Haar passie voor China deelt zij door het geven van interculturele workshops en trainingen met haar bureau ChinaWays, maar ook is zij docent in opleiding - Chinees bij het ICLON. De lessen zullen plaatsvinden op 2, 8, en 10 februari voor de locatie Athena en op 7 en 9 februari voor de locatie Socrates voor alle leerlingen van de derde klas. Deze gastlessen sluiten mooi aan op de cursus Chinees, die de twee studenten, Annelies Aaldering en Lonneke Mennen, van het Iclon aan geïnteresseerde leerlingen van de derde klas gaan verzorgen, zie de mededeling op 17-1-2012 jl.