Nieuws_dec_2011
Fotowedstrijd Rome | 01-12-2011

F. Brand, C. Callies, A. Weerts
De stembussen voor de Romefotowedstrijd zijn gesloten. Bijna 80 Romereizigers - leerlingen en docenten - hebben via It’s hun stem uitgebracht. In sommige categorieën heeft de stemming geleid tot landslide victories (in één geval won een foto zelfs met bijna 70 procent van de stemmen), maar in andere categorieën was het lange tijd too close to call. De winnaars willen we persoonlijk feliciteren tijdens de officiële prijsuitreiking op: dinsdag 6 december in de grote pauze tegelijk op beide locaties.

Uiteraard zijn alle leerlingen van klas 5 welkom om bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig te zijn. De prijzen bestaan uit vergrotingen van de winnende foto en voor de allerbeste is er ook nog een voorproefje van de cover van de Romereisgids van volgend jaar.

We zien jullie graag volgende week!