Nieuws_juli_2015
Félicitations! | 09-07-2015

Sectie Frans
De sectie Frans feliciteert de volgende leerlingen met het behalen van hun DELF-diploma op niveau A2 (1 kandidaat), B1 (1 kandidaat) en B2 (9 kandidaten). Félicitations pour: Sarah, Veerle, Edouard, Sofyan, Richard, Zoey, Sterre, Hester, Jonas, Cristina et Niccola. Sommige leerlingen die een B2-diploma hebben behaald zitten op dit moment in klas 5. Om hun, en andere leerlingen die daar interesse voor hebben en qua niveau in aanmerking komen, nog extra uitdaging te bieden zal er een programma opgezet worden waarmee zij zich kunnen voorbereiden op een examen op C1-niveau. Mocht je ook willen deelnemen aan een DELF-examen, ook volgend schooljaar zullen er daartoe twee mogelijkheden zijn (in maart en in juni). Vraag je docent Frans om informatie, of mail mevrouw de Jong (Athena) of mevrouw Greve (Socrates).