Nieuws_mrt_2011
Faisal Abarkan’s Highschool Tour 2011 | 22-03-2011

Sarah Pluygers & De sectie Muziek
Afgelopen vrijdagmiddag heeft er onder leiding van Faisal Abarkan (in samenwerking met stichting Music Matters) een muziekworkshop plaatsgevonden op Athena.
De workshop was gericht op bovenbouwleerlingen van beide locaties die nieuwsgierig waren naar de mogelijkheden en studies met muziek na de middelbare school.
Deze muzikale middag ging van start met een optreden van de artiest die het verhaal kwam doen, vervolgens werd er een hoop informatie verschaft over vervolgopleidingen en dergelijke  en konden de leerlingen al hun vragen kwijt. Daarna was er voor de deelnemers die dat opgegeven hadden de gelegenheid om op hun beurt iets voorspelen, zij kunnen hiermee kans maken op een studiodag.
De ‘Highschool Tour’ van Faisal zal in de nabije toekomst op verschillende scholen in Nederland plaatsvinden.