Nieuws_dec_2014
Examens DELF – Inscriptions | 10-12-2014

Marie Louise Greve
Voor alle leerlingen in klas 3, 4, 5 en 6 met Frans: je kunt je weer aanmelden voor een DELF-examen. Overleg met je docent Frans over het juiste niveau. Meld je aan voor maandag 12 januari door een mail te sturen naar Mevr. De Jong (Athena) of Mevr. Greve (Socrates). De examendata voor 2015 zijn bekend. Eerste sessie: woensdag 11 maart (schriftelijk) en zaterdag 14 maart (mondeling). Tweede sessie: woensdag 3 juni (schriftelijk) en zaterdag 6 juni (mondeling niveaus A1 en A2) en zaterdag 13 juni (mondeling niveaus B1 en B2). Een DELF-diploma is geldig voor je verdere leven, dus ook als je na klas 3 besluit geen Frans te kiezen is het de moeite waard om Frans met een diploma af te sluiten. Zit je in klas 6, dan kun je je schooldiploma aanvullen met een internationaal erkend diploma voor Frans. Zit je in klas 4 of 5 en wil je wat meer? Overleg dan met je docent over mogelijkheden om uiteindelijk B2 of C1 te gaan halen.