Nieuws_juni_2015
Eindfeest: Summer Festival! | 06-07-2015

Sven Brandenburg
Zwetende voorhoofden, wapperende toetsblaadjes en klamme handen. Zo zag de proefwerkweek er de afgelopen dagen uit. Maar inmiddels is die week alweer achter ons en gaan we het einde van het schooljaar tegemoet. Cijfers ophalen, een laatste mentor-gesprekje en natúúrlijk: het Eindfeest!
Net als elk jaar hebben we weer flink uitgepakt en gaan we er op twee locaties een knallend einde van maken.
Op maandag 6 juli begint al het eerste feest voor de onderbouw (klas 1 & 2). Dit zal zijn van 20:00 tot 00:00 uur (deuren dicht om 21:00 uur!) op locatie Athena. Je hoeft helemaal niks te betalen om hier binnen te komen. Het enige wat je moet meenemen is je goede humeur.
Voor de bovenbouw (klas 3 t/m 6) zal het feest losbarsten op woensdag 8 juli. Bij Partycentrum Dekker in Warmond zullen de feestelijke klanken klinken van 21:00 tot 01:00 uur (deuren dicht om 22:00 uur!). Een kaartje kost 7 euro (inclusief 2 consumpties) en kan alleen nog door leerlingen van Athena worden gekocht op maandag 6 juli!
Is er ook een thema? Ja, natuurlijk! Het eindfeest heeft dit jaar het toepasselijke thema ‘Summer Festival’. Pak je tentstokken en haringen erbij, doe je roze Pinkpop-petje op je hoofd en blaas je opblaaskrokodil maar alvast op. Haal je mooiste en zomerste festival-outfitje uit de kast en geniet van tropische muziekjes op de dansvloer!
Dat zal zeker wel gaan lukken met o.a. twee special guests voor de bovenbouw: het laatste anderhalf uur zullen namelijk Manuel Broekman & Geza Weisz de muziek verzorgen! Wij zijn erg trots dat zij speciaal voor ons terug komen vliegen vanuit Albufeira. Als dat geen feestje gaat worden…
Als laatste nog een paar belangrijke mededelingen.
- Bij het bovenbouw-feest is er een tassen-rij en een niet-tassen-rij. Wil je geen enorme tijd wachten? Neem dan GEEN tas mee. Dan hoeft er geen fouilleer-moment te worden gedaan.
- Alcohol nuttigen tijdens of vóór het feest is gewoonweg verboden. Word je hierop betrapt, dan word je METEEN weggestuurd en niet meer toegelaten op de schoolfeesten van VOLGEND jaar.
- Vergeet je schoolpas (en de bovenbouw z’n kaartje) niet! Anders 1 euro boete!

We hopen op 2 fantastische avonden en hopen jullie dus ook allemaal te zien! Om alvast in de stemming te komen: klik

voor het promo-filmpje. Tot 6 of 8 juli!