Nieuws_jun_2012
Eindfeest | 15-06-2012

Benjamin de Jong
De laatste schoolweek is begonnen en het einde van het schoojaar is aanstaande. Het betekent ook dat het laatste feest van het jaar eraan komt: het eindfeest. De USA nodigt jullie allemaal uit om hier naartoe te komen. Het onderbouwfeest is voor klas 1 & 2 op 2 juli, locatie Athena. Toegang gratis.

Het bovenbouwfeest is voor klas 3 t/m 6 op 4 juli, locatie Dekker (Warmond).
Twee belangrijke zaken:

• 0% alcoholbeleid. Om bij het feest naar binnen te mogen, geldt dat je geen alcohol mag hebben gedronken.
  • GEEN KAUWGOM op het bovenbouwfeest. Het heeft Dekker de vorige keer (gala) heel erg veel moeite gekost om de kauwgom uit de vloer te krijgen.

Ondanks deze regels gaat dit feest geweldige USA-geschiedenis schrijven, want er staan jullie heel wat verassingen te wachten! Een kaartje is 7,50 Euro en kun je kopen op 13, 14 en 15 juni in de grote pauze op zowel Athena als Socrates. Voor de zesdeklassers en de mensen die geen kaartje hebben weten bemachtigen is er op 22 juni na het 3e uur en donderdag 28 juni na het ophalen van de toetsen nog een uur de mogelijkheid om een kaartje te kopen. Hopelijk allemaal tot dan en heel veel succes met de toetsweek!