Nieuws_jun_2011
Eindfeest | 08-06-2011

Roberto Morey Núñez, Praeses USA
Het jaar komt alweer bijna aan zijn eind, iedereen is hard aan het leren voor de toetsweek en er is een nieuw USA-bestuur gekozen, maar het is natuurlijk allemaal pas echt voorbij, wanneer wij de vakantie ingaan met een groots eindfeest. Het thema is Blacklight Jungle, dus kom allemaal in je mooiste jungleoutfit!
Het eindfeest voor de onderbouw (klas 1 + 2) is op woensdag 22 juni op Athena. De deuren gaan om 20:00 uur open en sluiten om 21:00 uur. Het feest gaat door tot 00:00.
Er hoeven hiervoor geen kaartjes gekocht te worden, maar vergeet niet dat je wel je pas bij je moet hebben! (Anders een euro boete.)
Het eindfeest voor de bovenbouw is op vrijdag 24 juni in de Four Reasons. De deuren gaan om 21:00 uur open en sluiten om 22:30. Het feest gaat door tot 01:00. Voor het bovenbouweindfeest moet wel een kaartje gekocht worden. Dit kan op Socrates en Athena vandaag nog, vrijdag 17 juni en donderdag 23 juni!
De kaartjes kosten 6 euro en ook voor de bovenbouw is het belangrijk niet de schoolpas te vergeten, anders krijg je ook hiervoor een boete. Denk eraan op = op!
Ik hoop jullie hierbij genoeg geinformeerd te hebben en dan verwacht ik jullie allemaal op het eindfeest om nog een keer helemaal uit ons dak te gaan. En daarna is onze welverdiende vakantie pas echt begonnen!
 
 

 


Terug naar voorpagina ยป