Eindfeest | 14-06-2018

USA-bestuur
Wij, van het USA-bestuur, organiseren als afsluiting van het jaar twee eindfeesten! Het thema van de feesten is dit jaar Jungle. Hieronder vindt u alles wat u moet weten over deze evenementen:

BOVENBOUW Woensdag 4 juli
Locatie: Dekker, Warmond
Deuren open: 21.00 u
Deuren dicht: 22.00 u (leerlingen mogen hierna wel naar buiten, maar terug naar binnen gaat dan niet meer!) Eindtijd: 01.00 u
De bovenbouwleerlingen hebben een entreekaartje nodig om binnen te komen. Deze kunnen ze in de dagen voor de laatste proefwerkweek kopen in de grote hal, voor 8 euro. Het is belangrijk dat de leerlingen hun schoolpas meenemen naar het feest! Als zij deze vergeten moeten ze bij de deur een “boete” betalen van 1 euro. Bij Dekker is er gelegenheid om jas en tas in een garderobe te stallen. Wij raden echter aan geen tas mee te nemen, want de mensen die dit wel doen staan langer in de rij voor de verschillende garderobes!

ONDERBOUW Dinsdag 10 juli
Locatie: Athena
Deuren open: 20.30 u
Deuren dicht: 21.30 u (leerlingen mogen hierna wel naar buiten, maar terug naar binnen gaat dan niet meer!)
Eindtijd: 23.30 u Het is belangrijk dat de leerlingen hun schoolpas meenemen naar het feest! Als zij deze vergeten moeten ze bij de deur een “boete” betalen van 1 euro. Wij hebben er heel veel zin in en hopen iedereen te zien op de feesten!