Nieuws_mrt_2014
Eindexamenconcert Socrates | 10-03-2014

Cluster SM14 Muziek
Hooggeëerd publiek, beste ouders en leerlingen. De avond van 14 maart aanstaande, zal op onze school een vrijdagavond worden als nooit tevoren. Wanneer de bouwvakkers hun werk hebben neergelegd, en er geen drilboren en foute radionummers meer te horen zijn, zal de school zich vullen met heel ander geluid. Op de locatie Socrates van het Stedelijk Gymnasium zullen de prachtigste tonen weerklinken. Alle leerlingen van de eindexamenklas Muziek zijn zich al weken in het zweet aan het werken om zich van hun meest muzikale kant te kunnen laten zien. Zij zullen alles op het spel zetten om u te ontroeren met hun gouden keeltjes en virtuoze vingers. Voor dit laatste optreden van hun middelbare schooltijd hebben zij natuurlijk wel een daverend slotapplaus nodig, en vandaar dat u hierbij allen van harte uitgenodigd bent. Vanaf 19:15 uur kunt u de beste zitplaatsen veroveren zodat u als ware fan de zweetdruppeltjes van de artiesten kunt opvangen, om 19:30 uur zal deze spetterende show beginnen. Wij musiceren vanuit het hart en deze avond is dan ook geheel gratis. Schroom niet, nodig uw naasten uit en komt allen genieten! Hopelijk tot de 14e!