Doel Kerstactie: Villa Joep! | 25-11-2014

Klas 4
Sinterklaas moet nog beginnen, maar de kerstactie komt er ook alweer bijna aan! Van 17 tot 19 december wordt onze school door de vierde klas omgetoverd tot een gezellige kersthal waar leerlingen – maar ook ouders – rozen, serenades, koekjes en nog vele andere dingen voor elkaar kunnen kopen. Alle opbrengsten gaan naar een goed doel. Dit jaar is dat Villa Joep. Villa Joep is een organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar medicijnen voor de ziekte neuroblastoom. Dat is een vorm van kinderkanker met een zeer lage overlevingskans. Meer informatie hierover kunt u vinden op de site van Villa Joep. Ouders kunnen op de winterkamp informatieavond op woensdag 26 november en op de propaganda-avond vrijdag 28 november al dingen voor hun kinderen kopen. Daarnaast zal er op de kerstactiesite binnenkort een webwinkel te vinden zijn, waarop u ook dingen als koekjes, rozen en serenades kunt bestellen. Wij wensen u alvast een hele fijne kerstactie!

Onze site: www.kerstactie.ga